\require{AMSmath} Moeilijke oefening Als a = element van R+ en als b = element van R- Öa4b4 = a2b2 ???? of moet er nog Ö1 achter? Niels 2de graad ASO - zondag 12 december 2004 Antwoord Zolang Ö1 = 1 mag je er net zoveel keren Ö1 achter zetten als je leuk vindt! MBL zondag 12 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als a = element van R+ en als b = element van R- Öa4b4 = a2b2 ???? of moet er nog Ö1 achter? Niels 2de graad ASO - zondag 12 december 2004
Niels 2de graad ASO - zondag 12 december 2004
Zolang Ö1 = 1 mag je er net zoveel keren Ö1 achter zetten als je leuk vindt! MBL zondag 12 december 2004
MBL zondag 12 december 2004
©2001-2024 WisFaq