\require{AMSmath} Wortel als een macht Ik zit met een probleem hoe bereken je deze opgave: 5 tot de vierkantswortel van 8 gedeeld door 5 tot de vierkantswortel van 2 Philip 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004 Antwoord 5Ö8/5Ö2=5Ö8-Ö2=52Ö2-Ö2=5Ö2 hk zaterdag 11 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit met een probleem hoe bereken je deze opgave: 5 tot de vierkantswortel van 8 gedeeld door 5 tot de vierkantswortel van 2 Philip 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
Philip 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
5Ö8/5Ö2=5Ö8-Ö2=52Ö2-Ö2=5Ö2 hk zaterdag 11 december 2004
hk zaterdag 11 december 2004
©2001-2024 WisFaq