\require{AMSmath} Herleiden tot een basis functie sin x + Ö3cos x = 0 Hier moet ik dus x uit herleiden ik geraak zover: sin x = -Ö3sin(p/2-x) stijn 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004 Antwoord Wat dacht je van het idee om van die sinus en cosinus een tangens te maken? Dat kan namelijk vrij eenvoudig op verschillende manieren! sin x = -Ö3 · cos x En dan... delen door cos x, probeer 't maar eens! WvR zaterdag 11 december 2004 Re: Herleiden tot een basis functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sin x + Ö3cos x = 0 Hier moet ik dus x uit herleiden ik geraak zover: sin x = -Ö3sin(p/2-x) stijn 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
stijn 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
Wat dacht je van het idee om van die sinus en cosinus een tangens te maken? Dat kan namelijk vrij eenvoudig op verschillende manieren! sin x = -Ö3 · cos x En dan... delen door cos x, probeer 't maar eens! WvR zaterdag 11 december 2004
WvR zaterdag 11 december 2004
©2001-2024 WisFaq