\require{AMSmath} Logaritmen berekenen zonder rekenmachine Dit is de opgave:Dit was mijn redenering:36log√65·1/216=62log65/2/63=62log65/2 - 6/2=62log6-1/2= -1De oplossing moet echter 11/4 zijn...m.v.g. Stijn 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004 Antwoord Dit 1/216 in de noemer wordt 6-3. Als je die 'naar boven' haalt wordt het 63. Dat laatste met die 62log is vreemd... Nou ja ik zou 't zo doen denk ik: Kijk maar eens. Hopelijk helpt dat. WvR zaterdag 11 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dit is de opgave:Dit was mijn redenering:36log√65·1/216=62log65/2/63=62log65/2 - 6/2=62log6-1/2= -1De oplossing moet echter 11/4 zijn...m.v.g. Stijn 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
Stijn 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
Dit 1/216 in de noemer wordt 6-3. Als je die 'naar boven' haalt wordt het 63. Dat laatste met die 62log is vreemd... Nou ja ik zou 't zo doen denk ik: Kijk maar eens. Hopelijk helpt dat. WvR zaterdag 11 december 2004
WvR zaterdag 11 december 2004
©2001-2024 WisFaq