Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Bereik berekenen

Hoi, ben ik weer Diana

F(4)=3x+5 er staat alleen ovet 3x+5 moet je de wortel nemen :S

Gegeven zijn de functies.................................. Bereken van deze functies het bereik. Gebruik de intervalnotatie. Wat hierboven staat wordt gevraagd

Ik kom er zelf niet uit. Het komt uit het lesmethode Netwerk.

Diana
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 10 december 2004

Antwoord

Hokuspokus Pilatus Pas... ik denk dat je 't hebt over
f(x)=Ö(3x+5), gevraagd wat is het bereik?

Wel aan, de uitkomst van een wortel is op z'n kleinst 0 en kan zo groot worden als je zelf maar wilt...

Conclusie: Bf=[0,®

WvR
zaterdag 11 december 2004

©2001-2024 WisFaq