\require{AMSmath} De afgeleide Hallo,Zou u mij willen laten zien hoe ik van de volgende vergelijking de afgeleide moet bepaleny=1/x - 2x^9 + e^5x + ln(3x2)Alvast bedanktRich rich Student hbo - donderdag 9 december 2004 Antwoord Hallo Rich,De afgeleide funktie is:y'=-1/x^-2 -2*9x^8+e^5x*5 +6x/3x^2y'=-1/x^2-18x^8+5e^5x +2/xDit zijn wel elementaire oefeningen.Tot uw dienst;Hendrik hl donderdag 9 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Zou u mij willen laten zien hoe ik van de volgende vergelijking de afgeleide moet bepaleny=1/x - 2x^9 + e^5x + ln(3x2)Alvast bedanktRich rich Student hbo - donderdag 9 december 2004
rich Student hbo - donderdag 9 december 2004
Hallo Rich,De afgeleide funktie is:y'=-1/x^-2 -2*9x^8+e^5x*5 +6x/3x^2y'=-1/x^2-18x^8+5e^5x +2/xDit zijn wel elementaire oefeningen.Tot uw dienst;Hendrik hl donderdag 9 december 2004
hl donderdag 9 december 2004
©2001-2024 WisFaq