\require{AMSmath} Oppervlakte onder parabool/rechte gegevens: y=2x-4 y2=4x gevraagd: de oppervlakte ik heb de grenspunten (0,0) ; (4,4) ; (1,-2) hoe moet ik nu verder om de oppervlakte te berekenen? jorn 3de graad ASO - donderdag 9 december 2004 Antwoord Als je dit gebied tekent krijg je dit: Is het nu niet handig om x als functie van y te zien? Je krijgt dan: Je zou dan de oppervlakte zo kunnen berekenen: ...en dan lukt het wel toch? WvR donderdag 9 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
gegevens: y=2x-4 y2=4x gevraagd: de oppervlakte ik heb de grenspunten (0,0) ; (4,4) ; (1,-2) hoe moet ik nu verder om de oppervlakte te berekenen? jorn 3de graad ASO - donderdag 9 december 2004
jorn 3de graad ASO - donderdag 9 december 2004
Als je dit gebied tekent krijg je dit: Is het nu niet handig om x als functie van y te zien? Je krijgt dan: Je zou dan de oppervlakte zo kunnen berekenen: ...en dan lukt het wel toch? WvR donderdag 9 december 2004
WvR donderdag 9 december 2004
©2001-2024 WisFaq