\require{AMSmath} Overstaande rechthoekszijde berekenen Gegevens:schuine zijde = 200 hoek b = 10° Hoe bereken je de overstaande rechthoekszijde? Wolfae Iets anders - zondag 12 mei 2002 Antwoord Gebruik dat sin10° = overst./200 Zie vraag 742 MBL zondag 12 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegevens:schuine zijde = 200 hoek b = 10° Hoe bereken je de overstaande rechthoekszijde? Wolfae Iets anders - zondag 12 mei 2002
Wolfae Iets anders - zondag 12 mei 2002
Gebruik dat sin10° = overst./200 Zie vraag 742 MBL zondag 12 mei 2002
Zie vraag 742
MBL zondag 12 mei 2002
©2001-2024 WisFaq