\require{AMSmath} De afgeleide bepalen Hallo, Kunt u mij stap voor stap laten zien hoe ik van de volgende vergelijking de afgeleide kan bepalen y=5/2x2Öx + 7x2 - 3/e^x + 5 rico Student hbo - dinsdag 7 december 2004 Antwoord rico, y=(5/2)x^5/2+7x2-3e^-x+5. y'= (2,5)2x^3/2+7*2x-3(-1)/e^x-1. Verder netjes uitwerken. kn dinsdag 7 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Kunt u mij stap voor stap laten zien hoe ik van de volgende vergelijking de afgeleide kan bepalen y=5/2x2Öx + 7x2 - 3/e^x + 5 rico Student hbo - dinsdag 7 december 2004
rico Student hbo - dinsdag 7 december 2004
rico, y=(5/2)x^5/2+7x2-3e^-x+5. y'= (2,5)2x^3/2+7*2x-3(-1)/e^x-1. Verder netjes uitwerken. kn dinsdag 7 december 2004
kn dinsdag 7 december 2004
©2001-2024 WisFaq