\require{AMSmath} Bereken sin, cos Kan mij iemand uitleggen hoe je volgend probleem oplost? 3 sin x = 4 cos x Gevraagd: bereken sin x en cos x Dank, InnekeŽ Inneke 3de graad ASO - dinsdag 7 december 2004 Antwoord Inneke, deel door cosx en door3, dan vind je tan x=4/3. verder lukt het wel? kn dinsdag 7 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan mij iemand uitleggen hoe je volgend probleem oplost? 3 sin x = 4 cos x Gevraagd: bereken sin x en cos x Dank, InnekeŽ Inneke 3de graad ASO - dinsdag 7 december 2004
Inneke 3de graad ASO - dinsdag 7 december 2004
Inneke, deel door cosx en door3, dan vind je tan x=4/3. verder lukt het wel? kn dinsdag 7 december 2004
kn dinsdag 7 december 2004
©2001-2024 WisFaq