\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking bereken 3.tana-5.cosa+2 als sina=4/5 en tot het 1ste kwadrant behoort.hoe moet je dat doen?? bele 2de graad ASO - maandag 6 december 2004 Antwoord Bereken eerst cosa met sin2a + cos2a = 1 (je moet als antwoord 3/5 vinden), dan heb je de tangens cadeau en daarmee de hele opgave. MBL maandag 6 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bereken 3.tana-5.cosa+2 als sina=4/5 en tot het 1ste kwadrant behoort.hoe moet je dat doen?? bele 2de graad ASO - maandag 6 december 2004
bele 2de graad ASO - maandag 6 december 2004
Bereken eerst cosa met sin2a + cos2a = 1 (je moet als antwoord 3/5 vinden), dan heb je de tangens cadeau en daarmee de hele opgave. MBL maandag 6 december 2004
MBL maandag 6 december 2004
©2001-2024 WisFaq