Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Supplementaire hoeken

sina=3/5en cosa0
wat si dan de tangens van de supplementaire hoek???

BEL
2de graad ASO - maandag 6 december 2004

Antwoord

Uit de gegeven sinuswaarde volgt cosa = -4/5 (zie vorig antwoord). Dan is tana bekend en via tan(180°-a) = -tana ben je er.

NB. Je hebt niet veel van onze spelregels begrepen. Je zendt een stuk of 6 goniometrievraagstukken tegelijk in, onder verschillende benamingen, en dat lijkt daarmee verdacht veel op het zoeken naar huiswerkvervangende hulpkrachten. Daar zijn we uiteraard niet voor aan het werk!

MBL
maandag 6 december 2004

©2001-2024 WisFaq