\require{AMSmath} Sin en cos secans kwadraat van een hoek plus 1 is gelijk aan de tangens kwadraat van die hoek is da waar of nietwaar en wrm dan ????? bel 2de graad ASO - maandag 6 december 2004 Antwoord Neen, dit is niet juist. Juist is : 1 + tan2a = sec2a De hoofdformule is : cos2a + sin2a = 1 Deel nu alles door het geschikt goniometrisch getal ... LL maandag 6 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
secans kwadraat van een hoek plus 1 is gelijk aan de tangens kwadraat van die hoek is da waar of nietwaar en wrm dan ????? bel 2de graad ASO - maandag 6 december 2004
bel 2de graad ASO - maandag 6 december 2004
Neen, dit is niet juist. Juist is : 1 + tan2a = sec2a De hoofdformule is : cos2a + sin2a = 1 Deel nu alles door het geschikt goniometrisch getal ... LL maandag 6 december 2004
LL maandag 6 december 2004
©2001-2024 WisFaq