\require{AMSmath} Sin en cos regel m-y=ax+b OA//m wrm is dan co(A)=(1,a) isabel 2de graad ASO - maandag 6 december 2004 Antwoord OA is evenwijdig met m en gaat door de oorsprong. Wat is dan de vergelijking van OA? Stel het eerste coördinaatgetal van A gelijk aan 1, wat is dan de co(A) ? LL maandag 6 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
m-y=ax+b OA//m wrm is dan co(A)=(1,a) isabel 2de graad ASO - maandag 6 december 2004
isabel 2de graad ASO - maandag 6 december 2004
OA is evenwijdig met m en gaat door de oorsprong. Wat is dan de vergelijking van OA? Stel het eerste coördinaatgetal van A gelijk aan 1, wat is dan de co(A) ? LL maandag 6 december 2004
LL maandag 6 december 2004
©2001-2024 WisFaq