Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Functies: kleiner en groter dan

Beste medewerkers van wisfaq,

Ik zit te twijfelen over het antwd in het antwoordenboekje, en aangezien dit voor mijn examen is wil ik graagduidelijkheid hebben.
Gegeven zijn de functies:

f(x)=x2 - 7x + 10 & g(x)=16-7x

Vul , of = in bij f(0)...g(0).
Er staat in de tabel dat f(0)= 10 & g(0)=16. Dan lijkt het mij dat g(0) groter is dan f(0), maar in mijn antwoordenboekje staat: f(0) g(0), dit klopt toch niet? Want dat betekent toch dat er staat dat g kleiner is dan f? Ik twijfel heel erg!

Alvast Bedankt,
Kim.

Kim
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 4 december 2004

Antwoord

Als er staat wat je ons schrijft, dan heb je gewoon gelijk.

MBL
zaterdag 4 december 2004

©2001-2024 WisFaq