\require{AMSmath} Kwadraat, vermenigvuldiging + en - getallen (3x+2y)2x(3x-2y)2= (2x+y)2-(2x-y)2= Erwin Leerling mbo - donderdag 2 december 2004 Antwoord (3x+2y)2×(3x-2y)2=((3x+2y)(3x-2y))2=(9x2-4y2)2=81x4-72x2y2+16y4 (2x+y)2-(2x-y)2=(2x+y+2x-y)(2x+y-2x+y)=4x×2y=8xy hk donderdag 2 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(3x+2y)2x(3x-2y)2= (2x+y)2-(2x-y)2= Erwin Leerling mbo - donderdag 2 december 2004
Erwin Leerling mbo - donderdag 2 december 2004
(3x+2y)2×(3x-2y)2=((3x+2y)(3x-2y))2=(9x2-4y2)2=81x4-72x2y2+16y4 (2x+y)2-(2x-y)2=(2x+y+2x-y)(2x+y-2x+y)=4x×2y=8xy hk donderdag 2 december 2004
hk donderdag 2 december 2004
©2001-2024 WisFaq