\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Goedenacht :),Ik blijf maar steken bij een opgave en ik denk dat ik niet rustig kan slapen voordat ik dit "probleem" hebt opgelost:sin x - Ö(3) * cos x = 0Hoe pak ik dit uberhaupt aan?Alvast reuze bedankt.Hans. Hans Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 december 2004 Antwoord Twee methodes:sinx = Ö3.cosx waaruit je haalttanx = Ö3 = tan1/3p enz.ofsinx = Ö3.cosx en dan kwadrateren geeft sin2x = 3cos2x en ten slotte sin2x = 1 - cos2x erbij halen. MBL donderdag 2 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedenacht :),Ik blijf maar steken bij een opgave en ik denk dat ik niet rustig kan slapen voordat ik dit "probleem" hebt opgelost:sin x - Ö(3) * cos x = 0Hoe pak ik dit uberhaupt aan?Alvast reuze bedankt.Hans. Hans Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 december 2004
Hans Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 december 2004
Twee methodes:sinx = Ö3.cosx waaruit je haalttanx = Ö3 = tan1/3p enz.ofsinx = Ö3.cosx en dan kwadrateren geeft sin2x = 3cos2x en ten slotte sin2x = 1 - cos2x erbij halen. MBL donderdag 2 december 2004
MBL donderdag 2 december 2004
©2001-2024 WisFaq