\require{AMSmath} Kwadraat Wat is het kwadraat van de lengte in meter vb. 1.54m kenny Leerling mbo - vrijdag 10 mei 2002 Antwoord Er van uitgaand dat je 1,54 m. bedoelde, zou je, met de wetenschap dat 1,542=1,54×1,54=2,3716, het antwoord kunnen formuleren als: 2,37 m2. WvR vrijdag 10 mei 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het kwadraat van de lengte in meter vb. 1.54m kenny Leerling mbo - vrijdag 10 mei 2002
kenny Leerling mbo - vrijdag 10 mei 2002
Er van uitgaand dat je 1,54 m. bedoelde, zou je, met de wetenschap dat 1,542=1,54×1,54=2,3716, het antwoord kunnen formuleren als: 2,37 m2. WvR vrijdag 10 mei 2002
WvR vrijdag 10 mei 2002
©2001-2024 WisFaq