\require{AMSmath} Inhoud hoeveel meter3 is 46.000 cm3? kris Iets anders - woensdag 1 december 2004 Antwoord 1 cm = 0,01 m (1 cm)3 = (0,01 m)3 13 cm3 = 0,013 m3 1 cm3 = 0,0000013 m3 46000 cm3 = 0,046000 m3 46000 cm3 = 0,046 m3 cl woensdag 1 december 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoeveel meter3 is 46.000 cm3? kris Iets anders - woensdag 1 december 2004
kris Iets anders - woensdag 1 december 2004
1 cm = 0,01 m (1 cm)3 = (0,01 m)3 13 cm3 = 0,013 m3 1 cm3 = 0,0000013 m3 46000 cm3 = 0,046000 m3 46000 cm3 = 0,046 m3 cl woensdag 1 december 2004
cl woensdag 1 december 2004
©2001-2024 WisFaq