\require{AMSmath} Parameter bij integreren Bepaal k zo dat de grafiek van f met de x-as een gebied insluit met oppervlakte O:f(x) = k2 - 4x2 ; O=18Kan geen denkwijze verzinnen hoe dit aan te pakkenf(x) integreren kom ik op -4/3 x^3 + k2xdit gelijkstellen aan O? yvda 3de graad ASO - dinsdag 30 november 2004 Antwoord Bereken eerst de nulpunten, dat zijn dan de grenzen!k2-4x2=04x2=k2x=-1/2k of x=1/2kJe krijgt dan:..en dan zal 't verder wel lukken denk ik... WvR dinsdag 30 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal k zo dat de grafiek van f met de x-as een gebied insluit met oppervlakte O:f(x) = k2 - 4x2 ; O=18Kan geen denkwijze verzinnen hoe dit aan te pakkenf(x) integreren kom ik op -4/3 x^3 + k2xdit gelijkstellen aan O? yvda 3de graad ASO - dinsdag 30 november 2004
yvda 3de graad ASO - dinsdag 30 november 2004
Bereken eerst de nulpunten, dat zijn dan de grenzen!k2-4x2=04x2=k2x=-1/2k of x=1/2kJe krijgt dan:..en dan zal 't verder wel lukken denk ik... WvR dinsdag 30 november 2004
WvR dinsdag 30 november 2004
©2001-2024 WisFaq