\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 30608 Re: Formules maar hoe komen jullie aan die 20x :S want je moet tch 5 keer 3 den en dat is toch geen 20? meisje Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 november 2004 Antwoord Stap voor stap gaat het zo: x*3x=3x2 x*-5=-5x -5*3x=-15x -5*-5=25 bij elkaar 3x2-20x+25 groet pl maandag 29 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
maar hoe komen jullie aan die 20x :S want je moet tch 5 keer 3 den en dat is toch geen 20? meisje Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 november 2004
meisje Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 november 2004
Stap voor stap gaat het zo: x*3x=3x2 x*-5=-5x -5*3x=-15x -5*-5=25 bij elkaar 3x2-20x+25 groet pl maandag 29 november 2004
pl maandag 29 november 2004
©2001-2024 WisFaq