\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 30552 Re: Re: Bewijs ok. Wat ik bedoelde te vragen is waarom dat a=1 en b=1. Hoe maak je dat op uit het gegeven? Groetjes Fleur Student hbo - zondag 28 november 2004 Antwoord Aangezien de factoren a^l en b^(k-l) lijken te ontbreken... cl zondag 28 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok. Wat ik bedoelde te vragen is waarom dat a=1 en b=1. Hoe maak je dat op uit het gegeven? Groetjes Fleur Student hbo - zondag 28 november 2004
Fleur Student hbo - zondag 28 november 2004
Aangezien de factoren a^l en b^(k-l) lijken te ontbreken... cl zondag 28 november 2004
cl zondag 28 november 2004
©2001-2024 WisFaq