\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 30509 Re: Bewijs Eerlijk gezegd kan ik het niet helemaal volgen. Hoe kom je aan die (1+1)^k? Groetjes Fleur Student hbo - zaterdag 27 november 2004 Antwoord Ik zei dus dat de eerste sommatie gelijk is aan (1+1)^k, maar dan uitgeschreven volgens het binomium van Newton. Met andere woorden (a+b)^k uitgeschreven als een sommatie, maar dan met a=1 en b=1. cl zaterdag 27 november 2004 Re: Re: Bewijs ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Eerlijk gezegd kan ik het niet helemaal volgen. Hoe kom je aan die (1+1)^k? Groetjes Fleur Student hbo - zaterdag 27 november 2004
Fleur Student hbo - zaterdag 27 november 2004
Ik zei dus dat de eerste sommatie gelijk is aan (1+1)^k, maar dan uitgeschreven volgens het binomium van Newton. Met andere woorden (a+b)^k uitgeschreven als een sommatie, maar dan met a=1 en b=1. cl zaterdag 27 november 2004
cl zaterdag 27 november 2004
©2001-2024 WisFaq