\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 30537 Re: Functie in een machtreeks ontwikkelen Ja, zover was ik ook gekomen met de theorie, maar hoe pas je dat toe op die 2 oefeningen ?[:-) Tim Student hbo - zaterdag 27 november 2004 Antwoord Tim, f(x)=sinx,f(0)=0,f'(x)=cosx,f'(0)=1,f''(0)=0,f'''(0)=-1,enz.Dus sin x= x-x3/3!+.. Dus alleen diff. en invullen. kn zaterdag 27 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, zover was ik ook gekomen met de theorie, maar hoe pas je dat toe op die 2 oefeningen ?[:-) Tim Student hbo - zaterdag 27 november 2004
Tim Student hbo - zaterdag 27 november 2004
Tim, f(x)=sinx,f(0)=0,f'(x)=cosx,f'(0)=1,f''(0)=0,f'''(0)=-1,enz.Dus sin x= x-x3/3!+.. Dus alleen diff. en invullen. kn zaterdag 27 november 2004
kn zaterdag 27 november 2004
©2001-2024 WisFaq