\require{AMSmath} Aantal studenten jarig op een bepaalde dag Uit de volgende vraag kom ik niet uit:Geef de kansfuncite van de variabele K in het volgende geval:K= het aantal studenten van een school (N=1460) dat vandaag jarig is. Joel Student hbo - donderdag 25 november 2004 Antwoord Gokje of ik begrijp wat je hier eigenlijk bedoelt.....K is Bin(n=1460, p=1/365)Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 25 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Uit de volgende vraag kom ik niet uit:Geef de kansfuncite van de variabele K in het volgende geval:K= het aantal studenten van een school (N=1460) dat vandaag jarig is. Joel Student hbo - donderdag 25 november 2004
Joel Student hbo - donderdag 25 november 2004
Gokje of ik begrijp wat je hier eigenlijk bedoelt.....K is Bin(n=1460, p=1/365)Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 25 november 2004
jadex donderdag 25 november 2004
©2001-2024 WisFaq