\require{AMSmath} Hoe bereken je 1+x tot de vierde Kan me aub iemand zeggen hoe ik (1+x) tot de vierde macht moet uitrekenen, please het is echt dringend , thanks !!! wendy Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 9 mei 2002 Antwoord Eerst doe je (1+x).(1+x), dus (1+x)2. Dat wordt 1 + x + x + x2 = 1 + 2x + x2 Nu ga je deze uitkomst weer met zichzelf vermenigvuldigen, zodat je (1+x)4 hebt. Je krijgt dan: (1+2x+x2).(1+2x+x2) = 1+2x+x2 + 2x+4x2+2x3 + x2+2x3+x4 = 1+4x+6x2+4x3+x4 Zie Binomium van Newton MBL donderdag 9 mei 2002 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan me aub iemand zeggen hoe ik (1+x) tot de vierde macht moet uitrekenen, please het is echt dringend , thanks !!! wendy Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 9 mei 2002
wendy Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 9 mei 2002
Eerst doe je (1+x).(1+x), dus (1+x)2. Dat wordt 1 + x + x + x2 = 1 + 2x + x2 Nu ga je deze uitkomst weer met zichzelf vermenigvuldigen, zodat je (1+x)4 hebt. Je krijgt dan: (1+2x+x2).(1+2x+x2) = 1+2x+x2 + 2x+4x2+2x3 + x2+2x3+x4 = 1+4x+6x2+4x3+x4 Zie Binomium van Newton MBL donderdag 9 mei 2002
Zie Binomium van Newton
MBL donderdag 9 mei 2002
©2001-2025 WisFaq