Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 30310 

Re: Re: Vierdegraadsvergelijking oplossen?

Maar ik moet toch een bewerking hebben om tot die -1 te komen dan? Met wat grotere cijfertjes zou het namelijk niet zo gemakkelijk zijn om het gewoon te zien...

Nogmaals bedankt!

Ken
3de graad ASO - maandag 22 november 2004

Antwoord

Nee, helaas.
Deze manier stoelt erop dat je, door proberen, al een oplossing kent.
Probeer dus gewoon x=0, x=1, x=-1, x=2, x=-2, etc.

hk
maandag 22 november 2004

©2001-2025 WisFaq