Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 30166 

Re: Vraagstuk

Hoe kom je juist aan dit antwoord? Welke werkwijze moet je hiervoor gebruiken?

kenny
3de graad ASO - zaterdag 20 november 2004

Antwoord

Kenny,
je moet weten datals bijv.de grafiek va f(x)door de oorsprong gaat, dat dan f(0)=0,zodatf(x)=xg(x).
Als f(2)=0,dan is f(x)=(x-2)g(x), enz.
Hopelijk zo duidelijk.

kn
zaterdag 20 november 2004

©2001-2024 WisFaq