Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Texas Instr TI 84-plus: meerdere grafieken op 1 scherm

Sinds dit schooljaar moeten we soms in de les gebruik maken van een Texas Instruments TI-84 Plus.
Is heel erg handig vooral voor grafieken enz. Normaal gezien kan je met de knop linksboven [Y=] functies (plot) invoeren. op het scherm staat vóór elke Y1=... Y2=... staat er een /-teken voor. Je kon dan verschillende functies op hetzelfde scherm uitplotten (door het =-teken te selecteren)Gisteren heeft er echter iemand met mijn rekenmachine geknoeid en kan ik slechts één functie per keer uitplotten op het scherm er staat nu vóór elke functie een | teken vetgedrukt wanneer ik erop ga gaan staan kan ik via de enter toets enkel veranderen in een of een teken Hoe kan ik er weer voor zorgen dat ik gewoon zoals vroeger meerdere functies kan laten uitteken op één zelfde scherm en niet één per één apart?
Kan iemand me hiermee verder helpen aub?

Hartelijk dank bij voorbaat!

Groetjes

Anne
3de graad ASO - zaterdag 20 november 2004

Antwoord

Onder de MODE-knop is misschien sequential omgezet in Simultaneous, ofwel 'stuk voor stuk' in 'tegelijkertijd'.
Controleer dat eerst maar.

MBL
zaterdag 20 november 2004

 Re: Texas Instr TI 84-plus: meerdere grafieken op 1 scherm 

©2001-2024 WisFaq