\require{AMSmath} Het aantal tegels in een vloeroppervlak Hoe bereken je het aantal benodigde tegels van een bepaalde maat, die diagonaal geplaatst moeten worden in een vloeroppervlak? Bijvoorbeeld. het aantal tegels van 30 x 30 cm in een vloeropervlak van 300 x 400 cm (diagonaal) Ron Ge Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 19 november 2004 Antwoord Wat dacht je van deze oplossing? 300 x 400 = 120.000 cm2 30 x 30 = 900 cm2 120.000 : 900 134 Je hebt dus minimaal 134 tegel nodig... WvR zaterdag 20 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je het aantal benodigde tegels van een bepaalde maat, die diagonaal geplaatst moeten worden in een vloeroppervlak? Bijvoorbeeld. het aantal tegels van 30 x 30 cm in een vloeropervlak van 300 x 400 cm (diagonaal) Ron Ge Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 19 november 2004
Ron Ge Leerling bovenbouw vmbo - vrijdag 19 november 2004
Wat dacht je van deze oplossing? 300 x 400 = 120.000 cm2 30 x 30 = 900 cm2 120.000 : 900 134 Je hebt dus minimaal 134 tegel nodig... WvR zaterdag 20 november 2004
WvR zaterdag 20 november 2004
©2001-2024 WisFaq