\require{AMSmath} Ontbinden in factoren hoe moet je deze veelterm ontbinden(3x-2y)2-(x+y)2heb het antwoord maar niet de bewerkingenen heb morgen examenthx amber 2de graad ASO - donderdag 18 november 2004 Antwoord Zelfde principe als in je andere vraag: a2-b2=(a-b)(a+b), met a=3x-2y en b=x+y... cl donderdag 18 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe moet je deze veelterm ontbinden(3x-2y)2-(x+y)2heb het antwoord maar niet de bewerkingenen heb morgen examenthx amber 2de graad ASO - donderdag 18 november 2004
amber 2de graad ASO - donderdag 18 november 2004
Zelfde principe als in je andere vraag: a2-b2=(a-b)(a+b), met a=3x-2y en b=x+y... cl donderdag 18 november 2004
cl donderdag 18 november 2004
©2001-2024 WisFaq