\require{AMSmath} Ontbinden in factoren hoe ontbind je deze veelterm(3a-1)2-9de oplossing is :(3a+2)(3a-4)ik heb totaal geen idee hoe je dat bekomten heb nog veeldergelijke oefeningenthx amber 2de graad ASO - donderdag 18 november 2004 Antwoord x2-y2 = (x-y)(x+y) is een merkwaardig produkt dat je toch zou moeten kennen Met x=3a-1 en y=3 vind je de gegeven oplossing... cl donderdag 18 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe ontbind je deze veelterm(3a-1)2-9de oplossing is :(3a+2)(3a-4)ik heb totaal geen idee hoe je dat bekomten heb nog veeldergelijke oefeningenthx amber 2de graad ASO - donderdag 18 november 2004
amber 2de graad ASO - donderdag 18 november 2004
x2-y2 = (x-y)(x+y) is een merkwaardig produkt dat je toch zou moeten kennen Met x=3a-1 en y=3 vind je de gegeven oplossing... cl donderdag 18 november 2004
cl donderdag 18 november 2004
©2001-2024 WisFaq