\require{AMSmath} Ontbinden in factoren a8-4a6-2a5+8a3+a2-4= Marc Ouder - donderdag 18 november 2004 Antwoord a8-4a6-2a5+8a3+a2-4 = (a2-4)·(a6-2a3+1)Het laatste deel is een kwadratische vergelijking in a3= (a2-4)(a3-1)2 = (a-2)(a+2){(a-1)(a2+a+1)}2Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 18 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
a8-4a6-2a5+8a3+a2-4= Marc Ouder - donderdag 18 november 2004
Marc Ouder - donderdag 18 november 2004
a8-4a6-2a5+8a3+a2-4 = (a2-4)·(a6-2a3+1)Het laatste deel is een kwadratische vergelijking in a3= (a2-4)(a3-1)2 = (a-2)(a+2){(a-1)(a2+a+1)}2Met vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 18 november 2004
jadex donderdag 18 november 2004
©2001-2024 WisFaq