\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 25879 Re: Bepalen van de modules en argument Hoe bewijs je nu Arg(z1/z2)= Arg(z1)-Arg(z2) joachi Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 16 november 2004 Antwoord Je moet in je leerboekje ontdekt hebben dat arg(z1xz2) = arg(z1) + arg(z2). Op grond daarvan is dan arg(z1/z2)+arg(z2) = arg(z1/z2 x z2) = arg(z1) MBL dinsdag 16 november 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bewijs je nu Arg(z1/z2)= Arg(z1)-Arg(z2) joachi Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 16 november 2004
joachi Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 16 november 2004
Je moet in je leerboekje ontdekt hebben dat arg(z1xz2) = arg(z1) + arg(z2). Op grond daarvan is dan arg(z1/z2)+arg(z2) = arg(z1/z2 x z2) = arg(z1) MBL dinsdag 16 november 2004
MBL dinsdag 16 november 2004
©2001-2025 WisFaq