Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Lineair programmeren

Er moeten 3 bankstellen worden gemaakt met 3 machines.
de opbrengst van bankstel 1=10.000 van 2= 5.000 en van 3= 3000. de resources 1,b,c kosten rep 10,20,30 per eenheid. Max aantal eenheden a =200 b=400 en c=500. voor bank 1 = 4 uur voor bank 2 2uur en voor bank 3 5 uur benodigd. Hoe kan ik nu de maximale winst uitrekenen?

piet v
Student universiteit - dinsdag 16 november 2004

Antwoord

Piet,
voor een goede beantwoording is een goede vraagstelling nodig.
1.ieder bankstel op 3 machines.?
2.machinecapaciteit?
3.resources?kosten per welke eenheid? enzovoort.

kn
dinsdag 16 november 2004

©2001-2024 WisFaq