\require{AMSmath} Bewijzen arcsin x + arccos x = p/2 Laura 3de graad ASO - zaterdag 13 november 2004 Antwoord laura,neem arcsinx=a en arccosx=b, zodat sina=cosb en oplossen. kn zaterdag 13 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
arcsin x + arccos x = p/2 Laura 3de graad ASO - zaterdag 13 november 2004
Laura 3de graad ASO - zaterdag 13 november 2004
laura,neem arcsinx=a en arccosx=b, zodat sina=cosb en oplossen. kn zaterdag 13 november 2004
kn zaterdag 13 november 2004
©2001-2024 WisFaq