\require{AMSmath} Kunnen jullie helpen met deze integraal? Ik ben niet zo'n ster in wiskunde en kom helemaal niet uit deze integraal:òsin3xcos5xdxKunnen jullie me helpen? Dennis Student universiteit - zaterdag 13 november 2004 Antwoord Dennis, sin3x=sin2xsinx=(1-cos2x)sinx.dit invullen in de integrand en cos=y stellen levert ò(y7-y5)dy. nu moet het wel lukken. kn zaterdag 13 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben niet zo'n ster in wiskunde en kom helemaal niet uit deze integraal:òsin3xcos5xdxKunnen jullie me helpen? Dennis Student universiteit - zaterdag 13 november 2004
Dennis Student universiteit - zaterdag 13 november 2004
Dennis, sin3x=sin2xsinx=(1-cos2x)sinx.dit invullen in de integrand en cos=y stellen levert ò(y7-y5)dy. nu moet het wel lukken. kn zaterdag 13 november 2004
kn zaterdag 13 november 2004
©2001-2024 WisFaq