\require{AMSmath} Bewerkingen met vierkantswortels Een bewerking waar ik niet aan uitkan om die te vereenvoudigen en volledig uit te werken is de volgende: 5Ö2(3[WORTel]5-4Ö35+Ö70)=? Niels 2de graad ASO - zaterdag 13 november 2004 Antwoord Niels, Toepassen van ÖaÖb=Öab en haakjes wegwerken. kn zaterdag 13 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een bewerking waar ik niet aan uitkan om die te vereenvoudigen en volledig uit te werken is de volgende: 5Ö2(3[WORTel]5-4Ö35+Ö70)=? Niels 2de graad ASO - zaterdag 13 november 2004
Niels 2de graad ASO - zaterdag 13 november 2004
Niels, Toepassen van ÖaÖb=Öab en haakjes wegwerken. kn zaterdag 13 november 2004
kn zaterdag 13 november 2004
©2001-2024 WisFaq