\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29827 Re: Vergelijking van een lijn opstellen Maar hoe moet ik die vergelijking op stellen? Remco Leerling mbo - vrijdag 12 november 2004 Antwoord Dat kan je vinden op Formule opstellen lineair verband. Zie y = ax + b WvR vrijdag 12 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar hoe moet ik die vergelijking op stellen? Remco Leerling mbo - vrijdag 12 november 2004
Remco Leerling mbo - vrijdag 12 november 2004
Dat kan je vinden op Formule opstellen lineair verband. Zie y = ax + b WvR vrijdag 12 november 2004
Zie y = ax + b
WvR vrijdag 12 november 2004
©2001-2024 WisFaq