\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29847 Re: Gonio krijg je dan niet sinus 2A, i.p.v sinus 1/2 AHoe haal ik uit de aanpak sinus 1/2 A? Yara Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 november 2004 Antwoord Als sin2A = 2sinAcosA, dan is sinA = 2sin1/2Acos1/2A, toch? MBL vrijdag 12 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
krijg je dan niet sinus 2A, i.p.v sinus 1/2 AHoe haal ik uit de aanpak sinus 1/2 A? Yara Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 november 2004
Yara Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 november 2004
Als sin2A = 2sinAcosA, dan is sinA = 2sin1/2Acos1/2A, toch? MBL vrijdag 12 november 2004
MBL vrijdag 12 november 2004
©2001-2024 WisFaq