\require{AMSmath} Omvormen van formule hoe moet ik deze formule A=((B+b)´h)/2 omvormen zodat ik die kleine b moet vinden b=...help me aub samy 3de graad ASO - vrijdag 12 november 2004 Antwoord A=((B+b)×h)/2 Û 2A = (B+b)×h Û 2A/h = B+b Û 2A/h - B = bMet vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 12 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe moet ik deze formule A=((B+b)´h)/2 omvormen zodat ik die kleine b moet vinden b=...help me aub samy 3de graad ASO - vrijdag 12 november 2004
samy 3de graad ASO - vrijdag 12 november 2004
A=((B+b)×h)/2 Û 2A = (B+b)×h Û 2A/h = B+b Û 2A/h - B = bMet vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 12 november 2004
jadex vrijdag 12 november 2004
©2001-2024 WisFaq