\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29783 Re: Vierkantwortels oke bedankt ! ik zie idd men fout het is een bikwadratische vgl op en geen gewone tweedegraadsvglvoor de y waarden krijg je dan wel erg lange kommagetallen die je niet in breuk kan zetten maakt dit iets uit ?ik heb dan vierkantswortel (9/10) + i. 0.316 ....en dan met - teken vooraan en in het middenthanks! nicje 3de graad ASO - donderdag 11 november 2004 Antwoord dag Nicje,Je kunt in plaats van de 'kommagetallen' ook gewoon de wortel laten staan.Dus (voor de positieve x)y = 3/10x = 1/√10 = 1/10√10 Anneke donderdag 11 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
oke bedankt ! ik zie idd men fout het is een bikwadratische vgl op en geen gewone tweedegraadsvglvoor de y waarden krijg je dan wel erg lange kommagetallen die je niet in breuk kan zetten maakt dit iets uit ?ik heb dan vierkantswortel (9/10) + i. 0.316 ....en dan met - teken vooraan en in het middenthanks! nicje 3de graad ASO - donderdag 11 november 2004
nicje 3de graad ASO - donderdag 11 november 2004
dag Nicje,Je kunt in plaats van de 'kommagetallen' ook gewoon de wortel laten staan.Dus (voor de positieve x)y = 3/10x = 1/√10 = 1/10√10 Anneke donderdag 11 november 2004
Anneke donderdag 11 november 2004
©2001-2024 WisFaq