\require{AMSmath} Derdemachtswortel Ik ben op zoek naar de methode van Newton om een derdemachtswortel te benaderen. Jansse Student Hoger Onderwijs België - donderdag 11 november 2004 Antwoord Neem f(x)=x3-a. iteratieproces: x(n+1)=x(n)-f(x(n))/f'(xn).b.v.3Ö5.Kies a=5 en x(0)=2. Dan is x(1)=1,75 enz. kn donderdag 11 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben op zoek naar de methode van Newton om een derdemachtswortel te benaderen. Jansse Student Hoger Onderwijs België - donderdag 11 november 2004
Jansse Student Hoger Onderwijs België - donderdag 11 november 2004
Neem f(x)=x3-a. iteratieproces: x(n+1)=x(n)-f(x(n))/f'(xn).b.v.3Ö5.Kies a=5 en x(0)=2. Dan is x(1)=1,75 enz. kn donderdag 11 november 2004
kn donderdag 11 november 2004
©2001-2024 WisFaq