\require{AMSmath} Grondtal van een macht veranderen Hoe los ik dit op?Ik moet van 9x+1 naar 3... gaan.Kan er mij hier iemand mee helpen?Bedankt. Mathia Overige TSO-BSO - dinsdag 9 november 2004 Antwoord 9 = 32en (am)n = am.n LL dinsdag 9 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik dit op?Ik moet van 9x+1 naar 3... gaan.Kan er mij hier iemand mee helpen?Bedankt. Mathia Overige TSO-BSO - dinsdag 9 november 2004
Mathia Overige TSO-BSO - dinsdag 9 november 2004
9 = 32en (am)n = am.n LL dinsdag 9 november 2004
LL dinsdag 9 november 2004
©2001-2024 WisFaq