\require{AMSmath} Quadratic bezier curve Ik moet voor mijn profielwerkstuk deze formule omzetten naar t(x)=x(t)=(1-t)2·A+2t(1-t)B+t2CDat lukt me niet echt kan iemand me helpen? Mark S Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 7 november 2004 Antwoord Je kunt de uitdrukking in t omwerken naar een tweedegraads uitdrukking in x. Met de ABC-formule kan je dan t bepalen. Hopelijk heb je er iets aan. WvR zondag 7 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet voor mijn profielwerkstuk deze formule omzetten naar t(x)=x(t)=(1-t)2·A+2t(1-t)B+t2CDat lukt me niet echt kan iemand me helpen? Mark S Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 7 november 2004
Mark S Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 7 november 2004
Je kunt de uitdrukking in t omwerken naar een tweedegraads uitdrukking in x. Met de ABC-formule kan je dan t bepalen. Hopelijk heb je er iets aan. WvR zondag 7 november 2004
WvR zondag 7 november 2004
©2001-2024 WisFaq