\require{AMSmath} Substitutiemethode Hoe los je deze op?ò(x2Ö(x-1))dx Japie 3de graad ASO - zondag 7 november 2004 Antwoord Met de substitutiemethode:Stel x-1=y dan x=y+1 en dx=dy. Nu verder uitwerken....Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 7 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je deze op?ò(x2Ö(x-1))dx Japie 3de graad ASO - zondag 7 november 2004
Japie 3de graad ASO - zondag 7 november 2004
Met de substitutiemethode:Stel x-1=y dan x=y+1 en dx=dy. Nu verder uitwerken....Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 7 november 2004
jadex zondag 7 november 2004
©2001-2024 WisFaq