\require{AMSmath} Vraagstukken oplossen met tweedegraadsvergelijkingen Het product van twee opeenvolgende gehele getallen is 306. Bepaal deze getalllen. durmus 2de graad ASO - vrijdag 5 november 2004 Antwoord x(x+1)=306 Û x2+x=306 Û x2+x-306=0 en nu de abc formule toepassen .......... succesMet vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 5 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het product van twee opeenvolgende gehele getallen is 306. Bepaal deze getalllen. durmus 2de graad ASO - vrijdag 5 november 2004
durmus 2de graad ASO - vrijdag 5 november 2004
x(x+1)=306 Û x2+x=306 Û x2+x-306=0 en nu de abc formule toepassen .......... succesMet vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 5 november 2004
jadex vrijdag 5 november 2004
©2001-2024 WisFaq