\require{AMSmath} Elimineren Los op door middel van substitutie 2= 3x -y 5= -x + 2y Ik had dit.. 2= 3x -y 5= -x + 2y 2= x + 3y 5= -x + 2y 4= 2x + 6y 15= -3x+6y dan is het dus: -11= -1x x= -11 Waar ga ik de fout in?... Heale Iets anders - donderdag 4 november 2004 Antwoord Hoe kom je van 2 = 3x - y aan 2 = x + 3y ? Daar ga je nogal sterk in de fout, hoewel je het principe van eliminatie wel lijkt te snappen... cl donderdag 4 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los op door middel van substitutie 2= 3x -y 5= -x + 2y Ik had dit.. 2= 3x -y 5= -x + 2y 2= x + 3y 5= -x + 2y 4= 2x + 6y 15= -3x+6y dan is het dus: -11= -1x x= -11 Waar ga ik de fout in?... Heale Iets anders - donderdag 4 november 2004
Heale Iets anders - donderdag 4 november 2004
Hoe kom je van 2 = 3x - y aan 2 = x + 3y ? Daar ga je nogal sterk in de fout, hoewel je het principe van eliminatie wel lijkt te snappen... cl donderdag 4 november 2004
cl donderdag 4 november 2004
©2001-2024 WisFaq