\require{AMSmath} Spiegelen in de lijn y=x Hoe spiegel je y=Ö(4-x) in de lijn y=x? Kunt u verder de regels geven van het spiegelen in de lijn y=x? Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 november 2004 Antwoord Spiegelen om de rechte y=x komt overeen met het verwisselen van x en y, met het inverteren van de functie dusy=Ö(4-x)wordt danx=Ö(4-y)x2=4-yy=4-x2 cl woensdag 3 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe spiegel je y=Ö(4-x) in de lijn y=x? Kunt u verder de regels geven van het spiegelen in de lijn y=x? Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 november 2004
Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 3 november 2004
Spiegelen om de rechte y=x komt overeen met het verwisselen van x en y, met het inverteren van de functie dusy=Ö(4-x)wordt danx=Ö(4-y)x2=4-yy=4-x2 cl woensdag 3 november 2004
cl woensdag 3 november 2004
©2001-2024 WisFaq