\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29383 Re: Onderzoeken functies x^(x^x) en x^x en de limiten? bij x ® 0+ en x ® oneindig ? Zuric 3de graad ASO - dinsdag 2 november 2004 Antwoord lim xlnx =0 voor x®0+, dus lim f(x)=1. lim f(x) =¥ voor xnaar ¥. de limieten voor g(x) volgen nu direct. kn dinsdag 2 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
en de limiten? bij x ® 0+ en x ® oneindig ? Zuric 3de graad ASO - dinsdag 2 november 2004
Zuric 3de graad ASO - dinsdag 2 november 2004
lim xlnx =0 voor x®0+, dus lim f(x)=1. lim f(x) =¥ voor xnaar ¥. de limieten voor g(x) volgen nu direct. kn dinsdag 2 november 2004
kn dinsdag 2 november 2004
©2001-2024 WisFaq